karakteristike BLACK MASK

BLACK MASK

Maska za čišćenje lica je nešto što svaka žena treba da ima.
Visoka efikasnost, bez senzibilizacije, brza akcija.

BAY NOW

BLACK MASK

prodaju BLACK MASK Crna maska je maska za čišćenje koja će biti savršena za svaku vrstu kože, od ekstremno suve do masne, sa brojnim otvorenim porama i miteserima.
Jedinstveni sastav preparata djeluje neutralno na tijelo, pa se smatra visoko hipoalergenskom.
Međutim, pre upotrebe, vredi proveriti da li ste alergični na jedan od njegovih sastojaka i aktivnih supstanci.
Maska Black Mask se nanosi na lice vrlo jednostavno.
Sve što je potrebno je prvo očistiti ten, isprati ga toplom vodom i dobro isušiti.
Zatim se na lice stavi topli ručnik kako bi se toplotna energija proširila porama kože; tek tada treba trljati malu količinu preparata, pažljivo izbjegavajući osjetljiva tkiva usta, očiju i trepavica i obrva.
Maska se ostavlja na licu ne više od četvrt sata, a zatim se pažljivo skida sa kože nakon što se osuši i blago otvrdne.
Takav tretman treba ponoviti svaka dva dana ili češće ako je za kožu potrebna specijalistička njega.

Rezultat je očišćeno, osvetljeno lice, delikatna, meka i glatka koža, kao i pravilno nahranjene i vlažne epitelne ćelije, koje dobijaju novu energiju kako bi sprečile pojavu naknadnih promena boje, žuljeva, mitesera i mitesera.
Maska za čišćenje Black Mask je odličan prijedlog za žene koje nemaju vremena za duge i komplicirane tretmane, ali žele da im lice izgleda svježe, zdravo i što je najvažnije - mlado.

Next
bez recepta BLACK MASK
stručnjak

Maske za odmašćivanje lica su popularni kozmetički i dermatološki proizvod, zahvaljujući čemu je lakše održavati lice čistim i voditi računa o njegovoj pravilnoj njezi.
Kao kozmetičarka sa dugogodišnjim iskustvom, preporučujem svojim klijentima Black Mask - novi proizvod sa širokim spektrom aktivnosti, koji sam testirao i koji preporučujem bez kajanja.
To je maska za čišćenje koja vam omogućava da se oslobodite mitesera i diskoloracije kože, radeći odmah nakon prve aplikacije.
Najbolji rezultati prema rezultatima testa postižu se nakon 3-4 nedelje upotrebe, a kako bi se održali što je duže moguće, tretman treba nastaviti.
Crna maska je maska sa sveobuhvatnim opsegom uticaja na ćelije kože.
Sa kozmetičke tačke gledišta, omogućava vam da se brinete za njenu čvrstoću i elastičnost, uklanjaju neugodne uši i neugodne mitesere, pomažu u održavanju prirodne čistoće i svježine kože.
Sa dermatološke tačke gledišta, vlaži kožu, hrani svoje najdublje slojeve, čineći ćelije kože otpornijim na prolazak vremena, a sama koža starije sporije.

Velika prednost maske za čišćenje Black Mask je visok sadržaj kolagena koji je odgovoran za njegu i negu kože i punjenje šupljina u njemu.
Redovnom upotrebom ovog preparata čisti se od nečistoća i dalje uklanja iz gornjeg sloja mrtve ćelije kože i bilo koje žuljeve.
On takođe aktivno i veoma aktivno učestvuje u regulisanju rada lojnih žlezda kože, što se takođe prevodi u kontrolu i regulaciju sebuma.
Tokom kliničkih ispitivanja zabilježeni su slučajevi osvjetljavanja kože, posebno u slučaju tamnijeg tena s višim sadržajem melatonina.
Na osnovu dugogodišnjeg iskustva kao kozmetičarke, preporučujem Black Mask svim ženama koje žele izgledati lijepo i mlado na licu.

Next

21 starost

 mišljenje o BLACK MASK

Blackheadsi su bili moja velika noćna mora. Srećom, oslobodio sam ih se zahvaljujući Black Mask.

33 starost

 mišljenje o BLACK MASK

Promene boje, miteseri, epidermis? Zaboravio sam šta je to zahvaljujući Black Mask-u, najboljoj pripremi za čišćenje.

48 starost

 mišljenje o BLACK MASK

Dobila sam masku kćeri od crne maske. Oboje ga koristimo nekoliko meseci, a koža je bez ikakvih komedona.

39 starost

 mišljenje o BLACK MASK

Brzo radi i temeljito čisti lice. Pošto ga koristim, ne razmišljam o drugim maskama za lice.

Next

Komponente BLACK MASK